skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Youtube

YouTube

Wietolie.nl is vanaf heden is ook actief op social media, namelijk op YouTube en Facebook.

U kunt zich abonneren op ons YouTube-kanaal. Abonneren kan eenvoudig via de YouTube-app op uw telefoon of tablet, door op de abonneer-knop te drukken op de hoofdpagina van het kanaal. De hoofdpagina van ons kanaal kunt u vinden door te zoeken op ‘Wietolie.nl’.

Nadat u geabonneerd bent komt Wietolie.nl naar voren in uw YouTube-nieuwsoverzicht, daarnaast ontvangt u push-berichten op uw apparaat zodra wij nieuwe media plaatsen op het kanaal. U kunt dan meteen kijken.

Over YouTube

YouTube is vooral bekend vanwege het makkelijke filmpjes kijken, maar er zijn toch ook heel wat mensen met een eigen account. Meer dan 1 miljard mensen, maar liefst.

YouTube werd op 15 februari 2005 opgericht. Het bedrijf is een dochteronderneming van Google. YouTube blijft maar groeien, ook zeker de laatste jaren, omdat het fenomeen vloggen zo populair is geworden. Vooral voor jongeren en kinderen is het heel gebruikelijk om iemand te volgen op YouTube die zijn of haar eigen leven vastlegt.

Ook voor bedrijven is YouTube van grote waarde. Vele bedrijven doen hun uiterste best om hun gebruikers en/of consumenten op de hoogte te houden van het laatste nieuws, of om mooie filmpjes te maken van een bepaald product. Allemaal om de band tussen bedrijf en gebruiker of consument te versterken.

Ons doel voor YouTube

Ook wij zijn dus actief op YouTube. En wij delen vooral filmpjes om mensen kennis te laten maken met bijvoorbeeld CBD, of met specifieke CBD-producten.

Filmpjes zijn een perfecte mogelijkheid om meer informatie te geven, zonder dat het saai wordt. Wij hopen dan ook dat onze abonnees op YouTube niet alleen meer leren over onze webshop, en wat wij in onze webshop aanbieden, maar ook gewoon over wiet, CBD en andere, soortgelijke onderwerpen in het algemeen.

Wij willen een platform bieden voor enthousiaste CBD-gebruikers, en ook voor mensen die dat nog niet zijn, maar die wel interesse hebben in deze wereld.

Abonneren is de beste manier

Het werd al even genoemd, maar het is belangrijk genoeg om te benadrukken: wij raden onze bezoekers aan om op abonneren te klikken. Met een abonnement komen onze video’s namelijk automatisch bij u terecht. Dan kunt u daarna uiteraard zelf nog bepalen of die laatste video ook voor u geschikt is, maar dan weet u in elk geval zeker dat u niets mist. Het zou zonde zijn als we een filmpje online zetten dat u dolgraag had willen bekijken, maar dat u nooit te zien krijgt omdat u er geen melding over heeft ontvangen. Abonneren dus, is ons advies.

Zelf filmpjes maken

Het zou ontzettend leuk zijn als u ook zelf een filmpje van onze producten online zet. Er zijn mensen die dat graag doen, en wij juichen dat alleen maar toe. Hoe meer er over onze producten te vinden is op het internet, hoe beter. Vooral doen dus, wat ons betreft.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 2235 reviews.