Welke wietolie voor mij?

Welke CBD-olie? Welk percentage?

Wietolie gebruiken, maar welke?

De volgende vraag wordt het meest aan ons gesteld. Ingezonden reactie: “Ik wil niet zo maar elke willekeurige wietolie slikken. Kunnen jullie mij misschien op weg helpen?”

Eerst CBD-olie dan THC-olie

Heeft u nog nooit CBD-olie of THC-olie gebruikt? Begin dan met de CBD-olie. Het kan namelijk zo zijn dat alleen de CBD-olie al geschikt is. De CBD-olie is goedkoop en legaal. Profiteer van onze kwantumkorting en gratis verzending! 

Welke wietolie heb ik nodigWelke CBD-olie?

Wij doen alleen zaken met erkende producenten. Alle CBD-oliën in onze webshop kennen daarom een stabiele hoge kwaliteit.

Wij bieden aan: CBD-olie RAW, CBD-olie puur en wateroplosbare CBD-olie. Een uitleg over deze soorten CBD-olie staat beschreven op de desbetreffende pagina.

Helaas is het niet mogelijk om aan te geven welke variant voor u geschikt is. Dit is vooral een kwestie van uitproberen.

Welk percentage CBD-olie?

Hoe weet ik welk percentage geschikt voor mij is als ik voor het eerst CBD-olie ga gebruiken? Ieder mens (en dier) reageert anders op de CBD-olie. Daarom is er dus niet een vastomlijnd CBD-percentage voor een ieder.

Ons advies:
CBD-percentage 1%-2,5% voor kinderen en huisdieren.
CBD-percentage 2,%%-25% voor volwassenen.

Contact

Heeft u na het lezen van deze pagina nog behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder!