Welke wietolie voor mij?

Welke CBD-olie? Welk percentage?

Onderstaande vraag wordt het meest aan ons gesteld.

Ingezonden reactie: “Ik wil niet zo maar elke willekeurige wietolie slikken. Kunnen jullie mij misschien op weg helpen?”

Eerst CBD-wietolie dan THC-wietolie

Heeft u nog nooit CBD-wietolie of THC-wietolie gebruikt? Begin dan met de CBD-wietolie. Het kan namelijk zo zijn dat alleen de CBD-wietolie al geschikt is. De CBD-wietolie is goedkoop en legaal. Profiteer van onze kwantumkorting en gratis verzending! Ga naar alle CBD-oliën van onze webshop (gratis verzending vanaf 25 euro).

Welke wietolie heb ik nodigWelke CBD-olie?

Kies een CBD-olie uit van een merk waarin u vertrouwen heeft. Alle CBD-oliën in onze webshop kennen een stabiele hoge kwaliteit en worden geleverd door erkende producenten. Wij bieden aan: reguliere CBD-olie RAW en CBD-olie puur. Helaas is het niet mogelijk om aan te geven welke variant voor jou geschikt is. Dit is vooral een kwestie van uitproberen.

Welk percentage CBD-olie?

Hoe weet ik welk percentage geschikt voor mij is als ik voor het eerst CBD-olie ga gebruiken? Ieder mens reageert anders op de CBD-olie. Daarom is er niet een vastomlijnd CBD-percentage voor een ieder.

Ons advies:
CBD-percentage 1%-2,5% (kinderen en huisdieren)
CBD-percentage 2,%%-25% (volwassenen)

Contact

Heeft u na het lezen van deze pagina nog behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder!

CBD-producten worden gekwalificeerd als voedingssupplement. Wij zijn niet in staat om informatie te geven over gezondheidsclaims/medische claims. Wij doen geen medische uitspraken. CBD is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen. Raadpleeg altijd vooraf een arts.