Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

THC-pasta

THC-pasta is een dikke olieachtige substantie met een hoge concentratie THC van 40-70%.

THC pastaGebruik THC-pasta

In de eerste plaats wordt THC pasta gebruikt als een halfproduct bij de productie van THC-olie. Na het verkrijgen van THC-pasta mengt men de pasta met hennepzaadolie, olijfolie of een andere plantaardige olie.

Het eindresultaat is wietolie met een lagere concentratie Tetrahydrocannabinol (THC). Meestal bevat THC-olie tussen de 2% en 10% THC.

Er is een goede reden om THC pasta te verdunnen: De lagere concentratie THC in wietolie zorgt voor een veel kleiner risico op een high. Een high is namelijk niet de reden waarom mensen THC-olie gebruiken.

Toch zijn er mensen die THC pasta liever in onverdunde vorm gebruiken. Zij vinden gewone THC-olie niet sterk genoeg. De high nemen zij op de koop toe.

THC pasta kopenKopen THC-pasta

In onze webshop zult u geen THC-pasta vinden. Dat zou namelijk illegaal zijn. Ook in uw lokale coffeeshop zult u tevergeefs vragen naar THC-pasta. Een coffeeshop mag namelijk alleen enkele specifieke typen THC-houdende producten verkopen. Wietolie en pasta met THC horen daar niet bij.

De enige plek waar u legaal THC-pasta kunt kopen, is bij een gespecialiseerde apotheek. U moet dan wel over een doktersrecept beschikken. En dan nog verkoopt een apotheek THC-pasta alleen voor uitzonderlijke, individuele gevallen.

Beschikt u niet over een doktersrecept en wilt u toch perse onverdunde THC-pasta gaan gebruiken, dan kunt u het grijze circuit proberen. Nadeel hiervan is dat er geen controle is op de kwaliteit van de THC-pasta. Als u via deze weg THC-pasta koopt, is het daarom verstandig om eerst de pasta te laten testen.

Maken THC-pasta

Er bestaat een goed alternatief voor het kopen van pasta met THC: zelf maken. Met de juiste instrumenten is dat ook niet heel moeilijk.

THC-pasta maken, is de eerste stap in de productie van wietolie. Door middel van warme extractie haalt u de aanwezige THC uit de cannabis. Het resultaat is THC-pasta. Bij de productie van wietolie gaat u vervolgens de pasta verdunnen, maar deze stap slaat u nu over. Zie daar: pasta met THC.

De cannabis die nodig is voor het maken van THC-pasta koopt u bij een coffeeshop met goede en zuivere cannabis. De cannolator en andere instrumenten voor de productie van THC-pasta kunt u kopen in onze webshop.

Begin met CBD-olie

Gezien de enorm hoge concentratie THC in THC-pasta wordt dit product alleen in buitengewone omstandigheden onverdund ingenomen.

Wanneer u nog nooit wietolie hebt gebruikt, dan kunt u het beste eerst CBD-olie proberen. Het eerste voordeel van CBD-olie is dat u onmogelijk high kunt worden van de inhoudsstof cannabidiol (CBD). Het tweede voordeel is dat de handel in CBD-olie volledig legaal is. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan CBD-olie Puur, CBD-olie RAW en CBD-olie wateroplosbaar.

Begin met CBD-olie met een laag percentage CBD. Na enige tijd van gewenning kunt u dan eventueel overstappen op sterkere CBD-olie. Blijft het gewenste effect uit, dan kunt u altijd nog THC-olie of THC-pasta erbij innemen. Dus CBD én THC.

Hierbij moet THC-pasta worden gezien als de laatste halte. U doet er verstandig aan om THC-pasta te overwegen, als u alle andere vormen van wietolie al hebt geprobeerd. En dan nog bestaat er geen enkele garantie dat THC-pasta wel helpt.

THC-pasta en geneeskrachtige werking?

Soms wordt THC-pasta genoemd als mogelijk geneesmiddel. Wij nemen hier afstand van. Wij zijn geen medische website en wij kunnen daarom niets zeggen over een eventueel geneeskrachtige werking van THC-pasta.

Wilt u meer weten over de medicinale werking van cannabis en andere THC-houdende producten, dan kunt u beter te rade gaan bij partijen die wel bevoegd zijn om hier iets zinnigs over te zeggen zoals het Trimbos-instituut en het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Meer weten

Wilt u meer weten over het product THC-pasta, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. U kunt ook bij ons terecht wanneer u vragen heeft over andere vormen van wietolie, zoals CBD-olie en THC-olie.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5415 reviews.