skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (België) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Seks

Seks

Wietolie en seks, een heet onderwerp!

Het gebruik van CBD-olie en THC-olie neemt in Nederland steeds meer toe. Wat kan wietolie betekenen op het gebied van seks?

De twee vragen die wij het meest in onze mailbox terugvinden zijn:

*Welke wietolie dien ik te nemen. CBD-olie of THC-olie? Antwoord.
*Welke soort CBD-olie en welk percentage zal ik kiezen? Antwoord.

Wietolie op seksueel gebied

Een vraag die wij ook met enige regelmaat binnenkrijgen is of wietolie tevens iets op seksueel gebied kan betekenen. Vaak wordt dan gerefereerd naar de spray van het bedrijf Foria. Deze spray heet: Foria Pleasure.

Foria Pleasure wordt in de Amerikaanse staat Californië vervaardigd. Het bestaat uit een mengsel van MCT olie (een oliesoort die uit kokosolie wordt gehaald) en gezuiverde THC van farmaceutische kwaliteit. Het doel van de spray is om het vrouwelijke genot te verbeteren.

Elke spray bevat 2,5 mg THC en andere cannabinoïden. De aanbevolen dosering is circa 12 mg THC (5 sprays).

Geadviseerd wordt om 5 sprays rechtstreeks aan te brengen op de clitoris, de binnenste en buitenste schaamlippen en in de vagina voor betere seks.

Foria Pleasure kopen

Helaas, even snel het internet op en de Foria Pleasure bestellen zit er niet in. Het is alleen beschikbaar voor de inwoners van Californië die een artsverklaring en aanbevelingsbrief voor het gebruik van medische marihuana hebben.

Overigens is de spray is ook te koop in Colorado in recreatieve marihuanawinkels (mits je de leeftijd van 21 jaar of ouder hebt).

Andere optie – THC-olie

De aanbevolen dosering van de Foria spray is zoals eerder gezegd 12 mg.

Stel je hebt een flesje THC-olie van 5% – 10 ml. Totaal aantal mg THC: 500 mg. Het flesje bevat circa 235 druppels. Elke druppel bevat 2,1 mg THC.

Wanneer we 12 mg delen door 2,1 mg komen we uit op circa 6 druppels THC-olie.

CBD-olie

Of van CBD-olie ook een libido-verhogend effect uitgaat hebben wij nog niet getest. Let op: mocht je van plan zijn om het te proberen, CBD-olie kan onuitwisbare vlekken achterlaten op het beddengoed.

De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1010 reviews.

Back To Top