Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (België) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Roken Of Druppelen?

Roken of druppelen?

Roken of druppelen?

Wiet roken

Als je wiet rookt dan inhaleer je totdat je er mee bereikt wat je wilt bereiken, bijvoorbeeld: rust in het hoofd, etc. Het nadeel van roken is dat je er high/stoned van wordt. Het gevoel van high/stoned zijn duurt circa twee uur.

Technisch aspect

Als je een wietjoint rookt ontstaat er nieuwe THC. Dus er zit al THC in de joint, maar de THC vermeerderd door de hitte in de brandende punt van de joint (300-400 graden). Wanneer je al deze THC binnenkrijgt zal dit leiden tot een ferme dosis THC, het resultaat is een high/stoned gevoel. Het gevolg kan zijn dat je neerploft op de bank en verder aan niets meer toekomt. Dit gevoel gaat voorbij aan de werking waar het eigenlijk om te doen is. Het doel van de THC-wietolie is juist dat je hetzelfde bereikt als met roken, echter zonder erbij high te worden.

Doel van THC-wietolie: hetzelfde effect bereiken als met wiet roken, echter zonder stoned/high te worden.

Kan je THC-wietolie roken

Ja, door de THC-wietolie over de vloei van de joint te smeren kan de THC-wietolie ook gerookt worden. Het gevaar wat hierin schuilt is dat je hier sneller high/stoned van wordt. Zoals hierboven reeds is beschreven, is dat nou juist niet de bedoeling. Om het high/stoned worden te mijden kan je er dus beter voor kiezen om de THC-wietolie onder de tong te druppelen.

Goede betrouwbare THC-wietolie kopen op het internet is lastig. Men kan ervoor kiezen om de THC-wietolie zelf te maken.

De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1060 reviews.

Scroll naar boven