Skip to content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling bij Wietolie.nl tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren middels onderstaand retourformulier, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

RetournerenMocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van uw verzendadres naar de webwinkel (Wietolie.nl) zijn voor eigen rekening (6,95 euro per pakket / 3,95 euro per brievenbusdoosje indien verzonden wordt met PostNL).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wietolie.nl geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Twijfelt u of een product retour kan? Neem dan contact op via onze servicelijn 072-2202189 of maak gebruik van ons contactformulier.

Retourformulier

Retourneren kan eenvoudig met het retourformulier. Download het retourformulier en print deze uit. Vul het retourformulier volledig in en voeg het bij de artikelen die u terug wilt sturen. Verpak de retourartikelen goed. Knip het retouradres van het retourformulier en plak het zichtbaar op het pakket. Lever het pakket in bij een PostNL inzamelpunt. Bewaar het inleverbewijs (track & trace-code).

Wietolie.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt, geopend of door uw schuld is beschadigd.

Let op! De product waarde én de oorspronkelijke verzendkosten voor het geretourneerde product wordt terugbetaald.

Bent u niet tevreden over onze service of heeft u een klacht over een product?

Dan raden wij u aan om deze klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@wietolie.nl. U kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5586 reviews.