Over Wietolie.nl

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft, snel leverbaar en met een prima service

De verkoop van wietolie – met een THC-percentage hoger dan 0,2% – is toegekend aan apotheken. Dit doen wij dan ook niet. Wij leggen ons toe op de verkoop van CBD-olie en hulpmiddelen om zelf THC-olie te maken.

Goede wietolie met THC in Nederland (en de rest van Europa) is schaars. Dit noopt de belanghebbenden tot het zelf maken van THC-olie. THC-olie maken kan thuis, snel en eenvoudig mits men de juiste benodigdheden kan kopen. Onze webshop voorziet in deze behoefte door THC-olie-gerelateerde producten (hulpmiddelen) aan te bieden waarmee men zelf wietolie met THC-percentage hoger dan 0,2% kan maken.

De producten kunnen worden afgerekend met iDEAL en worden discreet verzonden met PostNL. Bestellingen boven de 25 euro worden gratis verzonden. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief 6% of 21% BTW.

Voor meer informatie over het bestellen en bezorgen verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina: levertijd en verzendkosten. Wilt u meer weten over de producten zelf? Neem dan een kijkje op de pagina: meestgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Team Wietolie.nl