Onze merken - Stichting Mediwiet

Informatie over het bedrijf Stichting Mediwiet I gratis verzending I kwantumkorting

Stichting Mediwiet

Term ‘Mediwiet’

Wernard Bruining is de oprichter van de eerste coffeeshop in Nederland (Mellow Yellow) en de eerste growshop in Nederland (Positronics). Op een dag in het jaar 1995 werd hij wakker met de zin “Mediwiet en anders niet!” in zijn hoofd. Vanaf die dag is hij zich alleen nog maar gaan bezig houden met het medicinaal gebruik van wiet.

Wernard en consorten hebben zich sinds 2009 toegelegd op het maken van medicinale wietolie. Aan de hand van een filmpje van de Amerikaan Rick Simpson maakte Wernard in dit jaar voor het eerst THC-olie.

In 2013 introduceerde hij de eerste CBD-olie op de Nederlandse markt.

Anno 2017 is Stichting Mediwiet niet meer weg te denken uit de wereld van medicinale cannabis. Wernard is met zijn stichting dé pionier van Nederland als het gaat om medicinale wietolie (CBD-olie en THC-olie).

De CBD-producten van stichting Mediwiet zijn een waardevolle aanvulling op ons assortiment. De producten hebben zich reeds bewezen, gezien de vele positieve reacties in het gastenboek.

CBD

Tegenwoordig produceert de stichting van Wernard een breed scala aan CBD-producten, waaronder: CBD-olie, CBD-zalf, hennepzaadolie met CBD en CBD-pasta.

THC

Stichting Mediwiet richt zich op het vermogen van iemand om voor zichzelf te zorgen. Zij moedigen mensen aan om zelf eenvoudig THC-olie te maken middels de cannolator.

Toekomst

“Wietolie kan helpen bij allerlei kwalen en kwaaltjes nog voordat deze verder uit de hand lopen en een gang naar de arts of ziekenhuis noodzakelijk maken. Het is een ideaal volksmedicijn dat kan helpen de druk op onze gezondheidszorg te verminderen en de voortdurende kostenstijgingen te reduceren. Ik denk dat in de toekomst synthetische en natuurlijke medicijnen – zoals wietolie – elkaar zullen overlappen”, aldus Wernard Bruining in zijn Nederlands geschreven boek Helende Hennep. In dit boek worden alle facetten van medicinale wietolie besproken.