Onze merken - Medihemp

Informatie over het bedrijf Medihemp I gratis verzending I kwantumkorting

Medihemp

Medihemp is een ambitieus familiebedrijf uit Oostenrijk gespecialiseerd in hoogwaardige CBD-producten. In Nederland is Medihemp gevestigd te Beverwijk. Zij leveren uitsluitend aan fysieke en online winkels. Het is één van de Europese merken met een biologisch certificaat en SKAL-certificering. Zij produceren volgens streng gecontroleerde Europese biologische richtlijnen, d.w.z.: voldoen aan strenge eisen en ervoor zorgen dat de CBD-producten van constant hoge kwaliteit zijn. Door de strenge controles tijdens het productieproces is er geen enkel risico voor mens of dier.

Medihemp wiet olie100% biologisch

Medihemp CBD-producten behoren tot de beste CBD-producten in Europa. De basis van hun CBD-producten zijn de volledig biologisch gecertificeerde industriële vezelhennepplanten die zij in eigen beheer in Oostenrijk (Burgenland) verbouwen. Tijdens het verbouwen en de productiefase blijven zij verre van pesticiden en genetische manipulatie, hierdoor zijn alle Medihemp CBD-producten biologisch gecertificeerd.

CBD-producenten mogen niet zomaar de term ‘biologisch’ op een productetiket zetten. ‘Biologisch’ mag alleen worden vermeld als de productiemethoden voldoen aan hoge normen van milieubehoud en dierenwelzijn. Wanneer een producent vermeld dat één van zijn producten ‘biologisch’ is, dan moet de producent vermelden wie de controlerende instantie is en welk bedrijfsnummer deze organisatie heeft. Het certificaat van Medihemp is: Medihemp AT-HIO-301!

Medihemp BIO certificaatAssortiment

Medihemp heeft een groot assortiment CBD-producten, onder andere:

CBD-olie
CBD-capsules

biologische hennepzaadolie
biologische
hennepzaadolie met CBD