Onze merken - Jacob Hooy

Informatie over het bedrijf Jacob Hooy I gratis verzending I kwantumkorting

Jacob Hooy

Jacob Hooy wiet olieDe Nederlander Jacob Hooy opende in 1743 op de Amsterdamse Nieuwmarkt een winkeltje met kruiden en specerijen. Al snel werd het kleine winkeltje een groot (familie)bedrijf. Nu, circa 275 jaar later staat deze naam nog altijd voor kwaliteit en leveren ze aan groot- en kleinhandel over de gehele wereld.

CBD-producten

Anno 2016 is hofleverancier Jacob Hooy zich ook gaan toeleggen op CBD. Sindsdien hebben zij verschillende CBD-producten op de markt gebracht.

Wat is een hofleverancier? Het predicaat ‘hofleverancier’ is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Kwaliteit

Om te voldoen aan de Europese wetgeving wordt iedere batch in een laboratorium onderzocht op het juiste CBD-gehalte, pesticiden, microbiologie en zware metalen. Alle analyserapporten van bovengenoemde onderzoeken zijn op het kantoor van Jacob Hooy aanwezig.