skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Facebook

Facebook

Wietolie.nl is vanaf heden ook te vinden op social media, in het bijzonder via Facebook en YouTube.

Met onze webshop gaan wij ons meer richten op de online kanalen zoals dat tegenwoordig heet. Op onze Facebook tijdlijn posten (een modern woord voor plaatsen) wij met enige regelmaat onze kortingsacties, winacties en nieuwsberichten.

Wilt u op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen bij Wietolie.nl, dan kunt u dus voortaan ook onze Facebookpagina bezoeken.

Over Facebook

Facebook telt inmiddels meer dan 2 miljard gebruikers. Het bedrijf werd op 4 februari 2004 opgericht door onder anderen Mark Zuckerberg, die nu nog steeds de leiding heeft.

Wat begon als sociaal netwerk voor mensen op dezelfde universiteit in Amerika, werd een wereldwijd netwerk voor iedereen, en is inmiddels ook voor bedrijven van groot belang.

Met een Facebookpagina kunnen bedrijven mensen op de hoogte houden van het laatste nieuws, en kunnen de mensen bij het bedrijf terecht met vragen en opmerkingen. Een Facebookpagina is voor bedrijven dan ook een must, in deze tijd.

Facebook wietolieWat willen wij met Facebook?

Ook wij zijn een bedrijf, en dus is ook voor ons een Facebookpagina belangrijk. En die pagina beheren wij met veel plezier.

Gewoon een webshop online zetten en verder achteroverleunen is niet meer van deze tijd. De bezoeker wil contact, of wil in elk geval de mogelijkheid tot contact, en dat contact willen wij dan ook graag aanbieden. Via Facebook zijn wij altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of om op opmerkingen te reageren.

Ervaringen delen

Zoals gezegd is Facebook geen eenrichtingsverkeer. Dat betekent niet alleen dat wij bereikbaar zijn, maar ook dat u vrij bent om te delen wat u wilt over onze webshop. Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent, en dat u daarover een berichtje op Facebook plaatst, maar wat we nog veel belangrijker vinden, is dat u eerlijk bent.

Wij staan volledig achter onze producten, we willen dan ook dat iedereen precies te weten kan komen hoe gebruikers van onze producten over ons denken. Schroom dus niet om op onze Facebookpagina een berichtje achter te laten dat ook anderen kunnen lezen. Hopelijk hebben zij er iets aan.

Korting, winacties en nieuwsberichten

Ze werden al even genoemd: mogelijkheden tot korting, het winnen van producten en de nieuwsberichten waarmee we onze Facebookvolgers op de hoogte houden. Dat laatste spreekt voor zich, maar die eerste twee verdienen even een toelichting.

Eens in de zoveel tijd starten wij een actie. Bij zo’n actie is het voor de Facebookvolger mogelijk om producten in onze webshop goedkoper aan te schaffen dan ze normaal gesproken zijn, of zelfs om producten te winnen. Dat is onze manier om onze volgers te bedanken voor de aandacht die ze ons geven. Het is dan ook aan te raden om onze Facebookpagina te liken, zoals dat heet, om zulke acties niet te missen.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 2235 reviews.