skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (België) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Dutch Natural Healing

Dutch Natural Healing (gevestigd in Castricum – Noord-Holland) heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de beste producenten van CBD-producten. Zij hebben deze reputatie te danken aan een eerlijke, betrouwbare werkwijze en verse CBD-producten.

Dutch Natural HealingDe CBD-producten zijn van Nederlandse makelij en de kwekerij maakt uitsluitend gebruik van de toppen van biologisch geproduceerde hennepplanten. De belangrijkste doelstelling is het leveren van een hoge en consistente productkwaliteit. Dat is waar ze elke dag met veel toewijding en plezier aan werken.

Zij onderscheiden zich verder nog met een open en persoonlijke houding, een Hollandse no-nonsense mentaliteit en altijd producten die dicht bij de hennepplant blijven. Dat is namelijk het succes van een kwalitatief goed CBD-product.

Anno 2020 produceren zij CBD-olie voor meer dan 100 wederverkopers. Hun cannabinoïde profielen zijn inmiddels een maatstaf in Europa en daar zijn zij met recht trots op.

Het motto van Dutch Natural Healing (afgekort: DNH): “Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Het hangt allemaal af van de potentie, de kwaliteit en de processen die het doormaakt.”

CBD-olie zoals de natuur het heeft bedoeld

CBD Active+ het drinkbare alternatief

CBD-isolaat

CBD-olie Dutch Natural Healing
CBDactive+ Dutch Natural Healing
Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1435 reviews.