skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Duitsland

Duitsland

Wietolie in Duitsland?

Alle lidstaten binnen de Europese Unie voeren hun eigen Opiumbeleid, zo ook Duitsland. Op de website European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction lezen we dat cannabisgerelateerde overtredingen bij onze Oosterburen strafbaar zijn.

Strafmaat: gevangenisstraf van 5 jaar of een geldboete. De straf kan worden kwijtgescholden of verminderd als het gaat om kleine hoeveelheden voor persoonlijk gebruik.

Duitsland-en-wietolie

THC-olie

Net als in Nederland en België is de verkoop en inkoop van THC-olie in Duitsland dus verboden.

Wietolie met THC bevat veelal een THC-percentage hoger dan 0,05% en is daarmee dus ook bij onze Oosterburen niet legaal. Het op eenvoudige wijze zelf maken van THC-olie kan uitkomst bieden als men toch over wietolie met THC wilt beschikken.

CBD-olie

CBD-producten zijn wel legaal verkrijgbaar, deze producten bevatten immers een THC-percentage lager dan 0,2%. Duitse webshops die CBD-producten – in het bijzonder CBD-olie (CBD hanföl) – schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond.

Woont u in Duitsland en heeft u interesse in onze producten? Voor een Duitstalige versie van onze webshop dient u naar cannabisoilshop.de te surfen.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 2235 reviews.