skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

CBD-isolaat

CBD-isolaat bestaat uit CBD-kristallen. Het wordt in de volksmond ook wel CBD-poeder genoemd.

Dit is de meest zuivere vorm van Cannabidiol (CBD) die op de markt te krijgen is. Goed geproduceerde CBD-kristallen bestaan namelijk voor meer dan 98% uit CBD. Voor het CBD-isolaat dat u bij ons kunt kopen, ligt dat percentage zelfs nog hoger: 99,6%. Een puurdere vorm van CBD is eigenlijk niet mogelijk.

Overige 2 procent

Als wij spreken van 98% procent pure CBD, dan roept dat natuurlijk de vraag op, waar de overige 2% uit bestaat. Wellicht wilt u er tenslotte zeker van zijn, dat het CBD-product dat u gebruikt absoluut geen THC bevat. Wees gerust, dit is bij CBD-isolaat absoluut niet het geval. De resterende 2% (of 0,4% bij ons) zijn andere stoffen uit de cannabisplant (cannabinoïden en terpenen), maar géén THC.

CBD-isolaatHoeveel CBD-isolaat gebruiken?

Omdat CBD-isolaat uit zuiver cannabidiol bestaat, hoeft u per inname eigenlijk maar heel weinig te gebruiken. Wij kiezen zelf voor 30 mg CBD-kristallen per dag.

30 mg = 0,03 gram.
1000 mg = 1 gram.

Voordelen CBD-kristallen

Natuurlijk is de grote zuiverheid van CBD-isolaat één van de belangrijkste voordelen van dit CBD-product, maar een ander groot voordeel is de ruime toepasbaarheid van CBD-kristallen.

U kunt een klein beetje CBD-isolaat onder de tong laten smelten, maar u kunt bijvoorbeeld ook de CBD-kristallen mengen met een vruchtensap of gebruiken om te vaporizen. Let op dat niet iedere vaporizer hiervoor geschikt is. U heeft een vaporizer nodig met een oliekan of een liquid pad.

Tip: zelf CBD-olie maken – snel, goedkoop én met een hoog CBD-percentage

Dit is de manier waarop wij CBD-kristallen graag gebruiken. Eenvoudiger kan niet. Men neme: circa 9,5 ml hennepzaadolie of olijfolie, een pipetflesje en we voegen daar 500 mg CBD-kristallen aan toe. Verwarm het flesje vervolgens (au bain-marie) 5-10 minuten. Schud het flesje circa één minuut.

Resultaat: een CBD-olie met een CBD-percentage van 5%. Kosten: 24,95 euro : 2 = 12,48 euro + de kosten voor een beetje hennepzaadolie/olijfolie.

Wanneer u zich afvraagt hoe wij aan het bedrag van 24,95 euro komen: dit is de prijs voor 1000 mg CBD-kristallen. Dit bedrag delen we door twee, omdat we maar de helft (500 mg) nodig hebben voor een 5% CBD-olie.

U dient wel een precisie weegschaal aan te schaffen. Hierboven treft u een geschikte weegschaal. Het weegschaaltje weegt tot op 10 mg nauwkeurig. Wilt u 9,5 ml hennepzaadolie afmeten? Dat kan middels de lege spuiten die in onze webshop verkrijgbaar zijn.

Geheugensteuntje:

-1 gram = 1000 mg
-0,1 gram = 100 mg
-0,01 gram = 10 mg

Fijn als poedersuiker

In het kader van verwachtingsmanagement, het volgende: In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zien CBD-kristallen er niet uit als echte kristallen. Het ziet er meer uit als poedersuiker. Onder de microscoop kunt u natuurlijk wel zien, dat het kristallen zijn, maar deze zijn zo klein, dat CBD-isolaat er met het blote oog meer uitziet als een soort poeder.

Betrouwbare leveranciers

Wij vinden het belangrijk dat wij producten leveren van hoge kwaliteit. Daarom doen wij alleen zaken met producenten van CBD-isolaat die hun producten regelmatig laten testen door onafhankelijke laboratoria. Dit controleren wij actief door het opvragen van de testresultaten. Uiteraard kunnen wij deze testresultaten naar uw E-mail sturen.

Meer weten

Wilt u meer weten over CBD-isolaat of andere CBD-producten, zoals CBD-olie, CBD-pleisters en CBD-capsules, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo goed mogelijk uw vragen beantwoorden.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1538 reviews.