Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (België) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
De Cannatheek

De Cannatheek

De cannatheek te Enschede

Een nieuw fenomeen in de wietolie-wereld is: de Cannatheek te Enschede. Medio februari 2018 zijn de deuren geopend. Locatie: de Heurne nr. 14.

De ondernemers Artie de Lange (Henneptotaal) en Remo Nijenhuis (Cannaoil) hebben hun krachten gebundeld en dit informatiepunt in het leven geroepen. Artie en Remo zien dat er behoefte is aan een plek waar advies wordt gegeven en informatie wordt verstrekt over legale cannabisproducten.

De Cannatheek richt zich volledig op de legale CBD-producten (voornamelijk CBD-olie). CBD-producten worden gedoogd in Nederland, kijkt u maar eens in de schappen van verschillende drogisterijen en reformhuizen.

Tevens zal informatie verstrekt worden over het zelf maken van wietolie (THC-olie) en kunt u er (zelfgemaakte) wietolie laten testen.

Artie en Remo zijn zich er terdege van bewust dat hun activiteiten onder een vergrootglas liggen. Zij hopen dat zij de politiek wakker kunnen schudden. Momenteel krijgen zij al steeds meer acceptatie vanuit de politiek, apothekers en artsen.

Mensen die geen informatie kunnen inwinnen over wietolie bij hun dokter of huisarts kunnen bij de Cannatheek terecht. Ga via deze link naar de website.

De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1190 reviews.

Scroll naar boven