skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (EU) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Cannabigold

Cannabigold CBD-olie is gemaakt van de beste organisch gekweekte hennep in Europa. Deze hennep is speciaal geselecteerd op een hoger dan gemiddeld CBD-gehalte. Cannabigold is één van de kwalitatief betere hoog geconcentreerde CBD-oliën.

De CBD-olie is goudkleurig en in hennepzaadolie opgelost. Proef de zachte smaak en geniet van de kracht die de Europese zon in de hennepplanten heeft gestopt.

Cannabigold CBD-olieDoor een combinatie van jarenlange kweekervaring, biologische hennep en streng gecontroleerde wetenschappelijke processen garanderen zij dat Cannabigold CBD-olie voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Alle CBD-oliën zijn 100% natuurlijk en van biologische grondstoffen gemaakt. Tijdens het productieproces wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden, onkruidverdelgers of chemische toevoegingen.

De CBD-olie wordt uitvoerig getest. Dit doen zij niet alleen zelf, ook een onafhankelijk laboratorium test de producten uitvoerig. Er wordt niet alleen getest op het gehalte aan cannabinoïden als CBD, maar ook op meer dan 200 veelvoorkomende verontreinigingen.

Cannabigold is een jong CBD-merk maar met jarenlange ervaring op het gebied van industriële hennepgewassen en teelt. De CBD-olie wordt geproduceerd door de grootste hennepproducent van Polen, Hempoland. Hempoland heeft maar liefst 4800 hectare biologische hennep tot haar beschikking en is één van de grootste hennepproducenten in Europa.

*Helaas is het niet meer mogelijk om producten van Cannabigold in Nederland te kopen.

Back To Top
De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1771 reviews.