Onze merken - Azoth

Informatie over het bedrijf Azoth I gratis verzending I kwantumkorting

Azoth

Azoth wiet olieAzoth is een biologische CBD-groothandel gevestigd in Velserbroek (Noord-Holland). Door de eigen positieve ervaringen met CBD-olie, de uitgebreide kennis en de oprechte interesse van het team, zijn zij in staat een voedingssupplement te creëren specifiek voor CBD-gebruikers.

Continu zijn zij bezig met het ontwikkelen van een nieuwe CBD-formule en het verbeteren van de producten. Alles wat zij produceren is volledig plantaardig en natuurlijk. Zij hebben passie voor zowel de klant als het product en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbaar product te leveren aan de klanten.

Het beleid van de organisatie is dat zij geen pesticiden, onkruidverdelgingsmiddelen, groeihormonen, chemische meststoffen of chemische stoffen gebruiken waardoor de zuiverheid van het CBD-product in de productiefase aangetast zou kunnen worden.

Azoth is een bedrijf dat zich verdiept heeft in de mogelijke medicinale werking van de stof CBD. CBD staat voor ‘Cannabidiol’, dat is de verzamelnaam van oliën uit vezelhennep die GEEN THC bevat.