Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (België) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Azoth

Azoth is een biologische CBD-groothandel gevestigd in Velserbroek (Noord-Holland). Door de eigen ervaringen, de uitgebreide kennis en de oprechte interesse van het team, zijn zij in staat een voedingssupplement te creëren specifiek voor CBD-gebruikers.

Azoth CBD-olieSKAL-certificering Azoth

Continu zijn zij bezig met het ontwikkelen van een nieuwe CBD-formule en het verbeteren van de producten. Alles wat zij produceren is volledig plantaardig en natuurlijk. Zij hebben passie voor zowel de klant als het product en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbaar product te leveren aan de klanten. Azoth is SKAL-gecertificeerd. Skalnummer: 105397.

Het beleid van de organisatie is dat zij geen pesticiden, onkruidverdelgingsmiddelen, groeihormonen, chemische meststoffen of chemische stoffen gebruiken waardoor de zuiverheid van het CBD-product in de productiefase aangetast zou kunnen worden.

Azoth is een bedrijf dat zich verdiept heeft in de inhoudsstof CBD. CBD staat voor ‘Cannabidiol’. Cannabidiol-olie (CBD-olie) is de naam van de olie uit vezelhennep die GEEN THC (of minder dan 0,05% THC) bevat.

Wist u dat de CBD-olie puur van Azoth ook vitamines bevat?

Ingrediënten Azoth puur

-Gefractioneerde kokosolie
-Vitamine C
-Vitamine D
-Vitamine E
-Cannabidiol extract (CBD)

Ingrediënten Azoth raw

-Koud geperste hennepzaad olie
-Cannabidiol extract (CBD)
-Overige cannabinoïden (CBG, CBN, CBC)

Openbare testrapporten

Bij Azoth geloven zij in transparantie, waarbij de klant centraal staat. Dit is dan ook de reden dat zij alleen CBD-producten leveren die legaal, biologisch, eerlijk, gecertificeerd én van toegevoegde waarde zijn. Wilt u inzage in de testrapporten van één van de Azoth-producten, neem dan contact met ons op.

De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1138 reviews.

Scroll naar boven