Albert Heijn en CBD

CBD-olie in de AH

Ruim een jaar geleden (2017) begon ook Albert Heijn met de verkoop van CBD-olie. Het aanbod was toen nog heel beperkt: twee verschillende CBD-oliën en één merk CBD-capsules.

Inmiddels heeft de bekende supermarktketen haar assortiment aan producten met Cannabidiol (CBD) uitgebreid. Als wij nu in de webshop van de Albert Heijn kijken, dan tellen wij 19 verschillende CBD-producten van 7 verschillende merken, waaronder Jacob Hooy, Lucovitaal en Natural People.

Het aanbod van de AH blijft wel beperkt tot CBD-olie en CBD-capsules. Dat is niet veranderd.

Albert Heijn CBD-olie niet in de winkel

Het is onwaarschijnlijk dat je de AH CBD-olie in de fysieke vestigingen van Albert Heijn zult tegenkomen. Het zijn namelijk eigenlijk producten van de ETOS. Dit zit als volgt:

De ETOS heeft géén eigen webshop. Daarom verkoopt deze drogisterijketen haar producten online via de webshop van Albert Heijn. Dit geldt ook voor de CBD-producten van de ETOS.

Albert Heijn geen CBD-specialist

Hoewel de AH haar aantal CBD-producten heeft uitgebreid, blijft het CBD-assortiment beperkt in vergelijking met de webshop van Wietolie.nl. Per slot van rekening is Wietolie.nl een specialist.

CBD-producten van Wietolie.nl

Naast verschillende vormen van CBD-wietolie (CBD-olie puur, CBD-olie RAW en Wateroplosbare CBD-olie) en CBD-capsules verkopen wij vanuit Wietolie.nl ook andere soorten CBD-producten zoals:

CBD-producten voor huisdieren (bijv. hondenvoer met CBD)
Huidcrèmes met CBD
CBD-vaporizers
CBD-e-liquids
CBD-etenswaren (bijv. CBD-thee)

Advies over CBD-producten

Dat wij een specialist zijn op het gebied van wietolie heeft als bijkomend voordeel dat jij als consument kan profiteren van onze uitgebreide kennis over wietolie en CBD-producten.

Om te beginnen willen wij je graag wijzen op ons artikel over het kiezen van de juiste CBD-olie. Heb je daarna nog vragen, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag met een gericht advies.