skip to Main Content
Gratis verzending vanaf €25 (NL) / €50 (België) - voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Albert Heijn En CBD

Albert Heijn en CBD

CBD-olie in de AH

Ruim een jaar geleden (2017) begon ook Albert Heijn met de verkoop van CBD-olie. Het aanbod was toen nog heel beperkt: twee verschillende CBD-oliën en één merk CBD-capsules.

Inmiddels heeft de bekende supermarktketen haar assortiment aan producten met Cannabidiol (CBD) uitgebreid. Als wij nu in de webshop van de Albert Heijn kijken, dan tellen wij 19 verschillende CBD-producten van 7 verschillende merken, waaronder Jacob Hooy, Lucovitaal en Natural People.

Het aanbod van de AH blijft wel beperkt tot CBD-olie en CBD-capsules. Dat is niet veranderd.

Albert Heijn CBD-olie niet in de winkel

Het is onwaarschijnlijk dat je de AH CBD-olie in de fysieke vestigingen van Albert Heijn zult tegenkomen. Het zijn namelijk eigenlijk producten van de ETOS. Dit zit als volgt:

De ETOS heeft géén eigen webshop. Daarom verkoopt deze drogisterijketen haar producten online via de webshop van Albert Heijn. Dit geldt ook voor de CBD-producten van de ETOS.

Albert Heijn geen CBD-specialist

Hoewel de AH haar aantal CBD-producten heeft uitgebreid, blijft het CBD-assortiment beperkt in vergelijking met de webshop van Wietolie.nl. Per slot van rekening is Wietolie.nl een specialist.

CBD-producten van Wietolie.nl

Naast verschillende vormen van CBD-wietolie (CBD-olie puur, CBD-olie RAW en Wateroplosbare CBD-olie) en CBD-capsules verkopen wij vanuit Wietolie.nl ook andere soorten CBD-producten zoals:

CBD-producten voor huisdieren (bijv. hondenvoer met CBD)
Huidcrèmes met CBD
CBD-vaporizers
CBD-e-liquids
CBD-etenswaren (bijv. CBD-thee)

Advies over CBD-producten

Dat wij een specialist zijn op het gebied van wietolie heeft als bijkomend voordeel dat jij als consument kan profiteren van onze uitgebreide kennis over wietolie en CBD-producten.

Om te beginnen willen wij je graag wijzen op ons artikel over het kiezen van de juiste CBD-olie. Heb je daarna nog vragen, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag met een gericht advies.

De waardering van www.wietolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1010 reviews.

Back To Top